Wat vindt men van de hulp – 01

Wat vindt men van de hulp – 01

Na jaren hard werken kom je noodgedwongen in een situatie dat je 3 maanden een uwv uitkering krijgt. Per 1 januari mag ik weer terug naar mijn oude werk alleen gaan de uren drastisch naar beneden. Ik krijg maar 200 uur per jaar, dat houdt in dat ik 17 uur per maand kan gaan werken. Maar ondertussen wel mijn huurhuis heb mijn vaste lasten en mijn geweldige ventje. Als je dan zulke lieve mensen heb die je voorzien van eten en die mijn kind een onvergetelijk sinterklaasfeest hebben gegeven. Als je altijd van een normaal salaris niks te klagen heb gehad en je nu ineens een uitkering krijgt waar je het allemaal maar mee moet redden. Maar met zulke mensen om je heen die zoveel doen voor ons allemaal kan ik niet meer dan zeggen, jullie zijn geweldig Elvedina Chin Fung Chun-Omanovic en alle andere die dit mogelijk hebben gemaakt voor ons.